Kauttamme saatte väestönsuojan tarkastuksen, väestönsuojan tiiveyskokeen sekä kaikki väestönsuojiin liittyvät tarvikkeet ammattitaidolla, kattavasti ja luotettavasti.

Väestönsuoja on rakennettava rakennukseen tai rakennusryhmään, jonka pinta-ala on vähintään 1200 m2. Väestönsuojan on oltava kooltaan vähintään kaksi prosenttia kerrosalasta ja vähintään 12 m2. Lisäksi tarvitaan asianmukaiset aputilat. Teollisuus-, tuotanto-, varasto- ja kokoontumisrakennusten osalta väestönsuojan rakentamisvelvollisuuden raja on kuitenkin 1500 m2. Väestönsuojan rakentamisvelvollisuus kuuluu rakennuksen omistajalle.

Nykyaikaisessa suomalaisessa väestönsuojassa on oltava sisäänkäynnin suojateltta tai -huone, yksi tai useampi käsi- ja sähkökäyttöinen ilmanvaihtokoje suodattimineen, lankapuhelinliittymä, ainakin yksi varauloskäynti, kuivakäymälöitä, varavesisäiliöitä, raivaustyökaluja ja ensiapuvälineet. Varusteista määrätään lakisääteisesti.

Voit tilata väestönsuojillesi tarkastuksen ja/tai tiiveyskokeen ottamalla yhteyttä joko täyttämällä alla olevan lomakkeen tai suoraan soittamalla.