KOULUTUKSET

  • AS1-Alkusammutuskoulutus (also in English)
  • Tulityökorttikoulutus
  • Työturvallisuuskortti-koulutusAS1-Alkusammutuskoulutus (also in English)

Alkusammutuskoulutus on tärkeä osa henkilökohtaista ja ammatillista turvallisuutta. AS1 koulutus opettaa sinulle, miten voit turvallisesti ja tehokkaasti sammuttaa alkavat tulipalot ja ehkäistä niiden leviämistä. Tämä taito voi olla ratkaiseva tilanteessa jossa jokainen sekunti on arvokas.

Alkusammutuskoulutus tarjoaa useita taitoja, jotka ovat hyödyllisiä sekä kotona että työpaikalla. Koulutuksen avulla voit tunnistaa tulipalon sytytyslähteet ja riskitekijät, joten voit minimoida riskit tulipalon syttymiseen. Jos tulipalo kuitenkin syttyy, koulutus opettaa sinulle miten käyttää alkusammutusvälineitä kuten sammutuspeitettä tai käsisammutinta.

Alkusammutuskoulutus parantaa työpaikan turvallisuutta ja on investointi työntekijöihisi sekä itseesi. Työpaikoilla joilla on suurempi tulipaloriski, kuten tehtaissa tai rakennustyömailla, on usein velvollisuus tarjota alkusammutuskoulutus työntekijöilleen. Henkilöstön kouluttaminen auttaa välttämään loukkaantumisia, vähentää työtapaturmien määrää ja luo parempaa turvallisuuskulttuuria.

AS1-koulutus muodostuu 45min teoriaosiosta sekä 45min käytännönosuudesta. Koulutuksesta saat 5 vuotta voimassaolevan alkusammutuskortin.

Jos haluat varata alkusammutuskoulutuksen, ole yhteydessä joko sähköpostilla tai puhelimitse.